Gezinsbond Herk-de-Stad

Je lidkaart meer waard !

Met je lidkaart toon je je solidariteit met alle gezinnen in Vlaanderen. Een sterke gezinsbeweging kan gezinsvriendelijke maatregelen afdwingen, een goede service en waardevolle activiteiten organiseren. Maar met je lidkaart (samen met de spaarkaart) kun je ook genieten van unieke kortingen op kwaliteitsvolle (gezins)uitstappen.

Met de spaarkaart van de Gezinsbond kun je aan gereduceerde tarieven natuur- en pretparken, musicals, jeugdtheater en tentoonstellingen ontdekken. In de winter kun je met je kinderen lekker ingeduffeld het sprookjesbos in de Winterefteling bezoeken, in de zomer nemen we je graag mee naar het zandsculpturenfestival en tussendoor bieden we uitstapjes aan waar het weer geen vat op je heeft.

Voor een uitgebreid overzicht, klik hier : Overzicht "Je lidkaart meer waard"

Uit veiligheidsoverwegingen (diefstal, inbraak) stopt Gezinsbond Herk-de-Stad met deze dienst.  U kunt voor aankoop van bioscooptickets enz. altijd terecht op het gewestelijk secretariaat te Kuringen of bij Van Lennep Bernadette 013/551966
(afd. Schulen/Berbroek)

Bioscooptickets

Voor leden van de Gezinsbond wordt bioscoopbezoek een pak voordeliger.

Vanaf 1 september 2007 kun je filmcheques met bioscoopkorting op de gezinsspaarkaart aankopen bij de plaatselijke afgevaardigde. Deze filmcheques kun je aan de kassa van de deelnemende bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze, ongeacht de prijs van het ticket.
De filmcheques gelden voor alle films (ook de lange, digitale,…). Ze gelden niet bij avant-premières en special events.

De volgende bioscopen nemen nu al deel aan deze actie:

  • Kinepolis: je betaalt € 10,90 voor een filmticket en je krijgt 2 euro korting op je spaarkaart
  •  Filmcheques: aan kassa om te ruilen of je kunt ook online de film reserveren met de code op het ticket,  zo hoef je niet aan te schuiven!
  • Euroscoop Genk: je betaalt € 8 voor een filmticket en je krijgt 1,50 spaarkorting  op je spaarkaart.
 

 


GSM-kaarten

Ook GSM kaarten worden voordeliger met de Gezinsbond. Leden krijgen 5% korting op hun gezinsspaarkaart bij aankoop van een GSM-kaart van Proximus, Mobistar of Base.

Meer info betreffende bioscooptickets of GSM-kaarten ?